Reumatológia

DR. IMRE ZSUZSANNA

Reumatológus és fizioterápiás szakorvos
ESWT és soft laser terapeuta
GUNA (MD orvosi kollagén) terápia
Hialuronsav terápia

RENDELÉSI IDŐK

Online, illetve telefonos előjegyzés alapján.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSUgrás az online időpontfoglalásra


A Szegedi Orvostudományi Egyetem elvégzése után 1996-ban szereztem szakképesítést Reumatológia és fizioterápiából. Az elmúlt 20 évben számos tapasztalat megszerzésére nyílt lehetőségem mozgásszervi problémákkal jelentkező betegeim ellátása során.

Jelenleg járóbetegek ellátásával foglalkozom, ahol a degeneratív és gyulladásos mozgásszervi betegségek gyógyítása mellett Osteoporosis Centrum tagként csontritkulással küzdő páciensek ellátását is végzem. Rendelőnkben a betegek számára a lágylézer kezelés mellett elérhető a még kevésbé elterjedt, de hatékony, új kezelési módszer, a lökéshullám terápia is.

Betegeim többsége az alábbi betegségekkel, panaszokkal fordul hozzám:

  • gerincpanaszok (nyak-, hát-, derékfájdalom, gerincferdülés, lumbágó, porckorongsérv)
  • végtagfájdalmak („befagyott váll”, teniszkönyök, golfkönyök, ínhüvelygyulladás, kalapácsujj, bütyök fájdalom és gyulladás, Achilles-ín gyulladás, sarokfájdalmak, sarkantyú),
  • ízületi porckopás (arthrosis)
  • ízületi gyulladások ( köszvény, sokízületi gyulladás vagy PCP ill.”reuma”, pikkelysömörhöz társuló ízületi gyulladás „ kolbászujj”)
  • csontritkulás (osteroporosis) okozta panaszok

A hozzám forduló betegek kezelése során a korszerű szakmai ismeretek és modern, jó hatású gyógyszeres terápia mellett igény esetén soft laser terápia valamint a hazánkban még kevés helyen hozzáférhető, modern és igen hatékony lökéshullám terápia alkalmazására is van lehetőség. Mind a laser, mind a lökéshullám terápia nagy előnye számtalan mozgásszervi betegség esetén, hogy gyógyszerek, injekciók, műtét nélkül is lehetőség van akár régóta fennálló krónikus fájdalmak kezelésére mellékhatások nélkül.

Szükség esetén betegeink panaszainak tisztázására rendelőnkben ultrahang és laborvizsgálatok elvégzésére is van lehetőség.

Igény esetén személyes konzultáció alapján tapasztalt, jól felkészült gyógytornászok segítenek egyénre szabott gyógytorna gyakorlatok elsajátításában.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSI NAPTÁR, DR. IMRE ZSUZSANNA

Fizetési lehetőségek

Önkéntes Egészségpénztár partnereink

MKB, OTP, Prémium, Allianz, Vitamin, NAVOSZ, Generali, Vasutas